Skip to content Skip to footer
installation av solpanel stockholm

Få högkvalitativa solpaneler och professionell installation

Vårt erfarna team hjälper dig att välja rätt solpaneler för dina behov och ger dig en smidig och trygg installation. Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri offert.

 

Detta ingår när du köper solpaneler av oss

Installation av solceller med kvalitet i fokus

Vi levererar högkvalitativa solpaneler och utför professionell installation av alla delar i systemet, från takinfästning till växelriktare och kabeldragning. Våra installatörer är utbildade proffs och följer ett strikt kontrollsystem för att säkerställa att allt installeras fackmannamässigt och med hög kvalitet. Vi använder oss enbart av våra egna behöriga elektriker för samtliga elinstallationer. Ta steget och installera solceller på din villa idag för att dra nytta av solens naturliga energi. Med oss får du en snygg och noggrant utförd installation som garanterar ett optimalt resultat.

Solpaneler eller solceller

När man talar om att producera el från solen, används ibland termerna solpaneler och solceller. Rent tekniskt sett är solpanelen den korrekta termen för den modul som monteras på taket. Solpanelen består av flera solceller som är sammankopplade för att producera el.