Skip to content Skip to footer
laddboxar för bilar- laddning av elbil

Vi erbjuder expertinstallation av laddboxar för elbilar

Med vår expertis och erfarenhet i installation av laddboxar för elbilar kan du vara säker på att din laddbox installeras på ett professionellt och säkert sätt.

Installera laddbox hemma

Installera en laddbox hemma och ladda din elbil smidigt och snabbt. Vi erbjuder professionell installation av laddboxar så att du kan ladda din elbil tryggt och effektivt i din egen garageuppfart eller carport. Kontakta oss idag för att boka en installation.

Bidrag för laddbox hemma

Genom att installera en laddbox hemma kan du få upp till 50% i bidrag. Material och arbetskostnader för installationen är godkända för skattereduktion av grön teknik. För att ansöka om bidrag för laddbox behöver du ange fastighetsbeteckningen för din bostad. Du hittar denna information under “Fastigheter och bostad” på Skatteverkets Mina sidor. Kontakta oss på 24 EL Stockholm för mer information om hur vi kan hjälpa dig med installationen.

Charge Amps Halo

Kompakt laddbox på 11 kW med fast 7,5 m laddkabel som ingår. Med inbyggd led-belysning lyser laddboxen upp fint. Den har även ett extra schuko uttag. Såklart wifi-uppkopplad för smidig styrning och att enkelt kunna koppla på lastbalansering. Boxen passar alla elbilar och är 26 x 20 x 16 cm (bredd x höjd x djup). Priser är efter grönt teknik-avdrag

6 995:- med installtion

Priset gäller efter grönt teknik-avdrag

Tillval till laddboxen

Lastbalansering

Det rekommenderas att genomföra lastbalansering för att undvika överbelastning av ditt hus elsystem från laddboxen.

2495:-

Laddkabel

Det finns laddkablar tillgängliga i längderna 5, 7 och 10 meter som klarar av upp till 22 kW. 

Från

1295:-

Montering på stolpe istället för på fasad

Vi kan hjälpa dig att placera din laddbox på en stolpe istället för på fasaden. Vi kan ta hand om allt från grävning till montage för att göra det möjligt.

Offert

50% grönt teknik-avdrag

Avdraget Grönt teknik är likt ROT ett skatteavdrag. Men istället för de vanliga 30% för arbetskostnaden som det är för ROT så får du 50% på kostnaderna för både arbete och material vid installation av laddbox. Avdraget är upp till 50 000 kr per person och år. För att få avdraget även på laddboxen så behöver den köpas tillsammans med installation. Genom 24-EL Stockholm kan du både köpa laddbox och installation, och därmed få avdraget för både arbetskostnaden och laddboxen. Vi hjälper dig såklart med detta och avdraget kommer direkt på fakturan.

Detta ingår i vår Standardinstallation

Så går det till att installera laddbox

Boka rådgivning

Om du har några frågor eller funderingar kan du boka ett möte med våra experter på laddboxar. Tillsammans kan vi gå igenom dina behov och din husmiljö för att hitta den bästa laddboxlösningen för dig.

Boka offert för laddbox

Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar för laddboxinstallationer. Kontakta oss idag för att boka en offert där vi kan gå igenom dina behov och hitta den bästa lösningen för dig.