Skip to content Skip to footer

Specialister på byte av elcentral - låt oss ta hand om installationen

Våra kunniga elektriker hjälper dig att välja rätt elcentral och ser till att installationen sker enligt de högsta säkerhetsstandarderna

Boka byte av elcentral

Hos 24 EL har vi lång erfarenhet av att utföra byte av elcentraler och vi är redo att hjälpa dig med din installation.

Vi erbjuder alltid professionell rådgivning inför byte av elcentral och hjälper dig att välja den bästa lösningen för just dina behov. Vi installerar din nya elcentral på ett smidigt och säkert sätt, och ser till att allt fungerar som det ska innan vi lämnar platsen.

Modernisera ditt hem med en ny elcentral

En välfungerande elcentral är avgörande för att upprätthålla säkerheten i ditt hem. Vi erbjuder omfattande tjänster för att installera och byta ut befintliga elcentraler. Oavsett om du behöver hjälp med småreparationer, felsökning eller en komplett installation av en modernare elcentral, så kan du lita på våra erfarna elektriker för att utföra arbetet professionellt och säkert. Kontakta oss idag för rådgivning och prisförslag så ser vi till att din bostad får en trygg och pålitlig elanläggning.

Boka byte av elcentral

Är det dags att uppgradera din elcentral? En modern elcentral är nödvändig för att möta dagens höga krav på elanvändning och säkerhet. Vi erbjuder en smidig lösning där du får en ny elcentral, automatsäkring och jordfelsbrytare som är anpassade efter dina behov. Dessutom installerat och klart så att du kan känna dig trygg och säker. Låt oss hjälpa dig att modernisera din elcentral idag!

Hager 6-säkring

6 st säkringar eller färre

6 490:-

Efter ROT-avdrag

Hager 19-säkringar

Mellan 7 och 19 st säkringar

8 990:-

Efter ROT-avdrag

Hager 29-säkringar

Mellan 20 och 29 st säkringar

12 990:-

Efter ROT-avdrag

Hager 30+ säkringar

Fler än 30 st säkringar

16 990:-

Efter ROT-avdrag

Boka rådgivning

Om du har några frågor eller funderingar kan du boka ett möte med våra experter på laddboxar. Tillsammans kan vi gå igenom dina behov och din husmiljö för att hitta den bästa laddboxlösningen för dig.

Boka offert för elcentral

Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar för elcentral installationer. Kontakta oss idag för att boka en offert där vi kan gå igenom dina behov och hitta den bästa lösningen för dig.