Skip to content Skip to footer
Elbesiktning i stockholm - säkra anläggningar

Elbesiktning i Stockholm - Få din elanläggning säkerställd av erfarna elektriker

Våra certifierade elektriker utför elbesiktningar i Stockholm med högsta kvalitet och säkerhet. Vi kontrollerar din anläggning enligt gällande regler och ger dig rekommendationer för eventuella åtgärder. Boka en elbesiktning idag för att försäkra dig om en trygg och fungerande elanläggning.

Detta ingår i vår elbesiktning i Stockholm

Eltest och elbesiktning i Stockholm

Elanläggningen i en fastighet åldras precis som allt annat, vilket kan innebära riskfyllda situationer. Hos 24 EL kan vi hjälpa dig att förebygga sådana situationer. Vi tar en titt på din elanläggning och ger dig kunskap om hur det står till med din elsäkerhet hemma. Dessutom får du en konkret åtgärdslista.

När du köper en ny bostad eller sommarhus rekommenderar vi att du bokar in en elbesiktning för att få en sann bild av elstatusen och insikter om vilka åtgärder som bör vidtas för din säkerhet. Du behöver inte leva i ovisshet eller hoppas på tur. Boka in någon av våra tjänster idag.

elektriker-i-stockholm-verktyg-elmätare

Fördelar med elbesiktning

En elbesiktning är en kontroll av din elanläggning som utförs av en certifierad elektriker. Det finns flera fördelar med att utföra en elbesiktning:

  1. Ökad säkerhet: En elbesiktning ser till att din elanläggning är säker och att det inte finns några risker för elolyckor. Detta är särskilt viktigt om du bor i en äldre bostad eller om det har gjorts förändringar i elsystemet utan att en certifierad elektriker har varit inblandad.

  2. Förebyggande underhåll: Genom att utföra en elbesiktning kan du förebygga problem med din elanläggning innan de blir allvarliga och kräver kostsamma reparationer. Dessutom kan små brister åtgärdas innan de utvecklas till större problem.

  3. Effektivitet: En elbesiktning ser till att din elanläggning fungerar som den ska och att den inte drar onödig energi. Detta kan leda till besparingar på din elräkning på sikt.

  4. Trygghet: Genom att utföra en elbesiktning kan du vara säker på att din elanläggning är i bra skick och fungerar som den ska. Detta ger dig en trygghet och frid i sinnet när det gäller din bostads elsystem.

Sammanfattningsvis kan en elbesiktning bidra till ökad säkerhet, förebyggande underhåll, effektivitet och trygghet när det gäller din elanläggning. Kontakta oss för mer information och boka din elbesiktning idag.

Med oss kan du använda ROT-avdrag

Ring oss eller fyll i kontakt formuläret idag för att boka en tid!