Skip to content Skip to footer

Användarvillkor för 24 El Stockholm AB

1.Innehåll på webbplatsen

24 El Stockholm AB äger allt innehåll som publiceras på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till text, bilder, grafik, ljud och video. Du får använda innehållet på webbplatsen enbart för personligt bruk och inte för något kommersiellt ändamål utan skriftligt tillstånd från 24 El Stockholm AB.

2. Användning av webbplatsen

Du samtycker till att inte använda webbplatsen för något olagligt eller obehörigt ändamål. Du accepterar också att inte använda webbplatsen på ett sätt som kan skada, inaktivera eller på annat sätt störa webbplatsens funktioner eller innehåll.

3. Personuppgifter

När du använder 24 El Stockholms webbplats kan det hända att vi samlar in personuppgifter om dig. Läs vår integritetspolicy för att lära dig hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

4. Ansvarsfriskrivning

24 El Stockholm AB strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information på denna webbplats. Vi garanterar dock inte att allt innehåll på webbplatsen är korrekt, fullständigt eller aktuellt. 24 El Stockholm AB ansvarar inte för eventuella förluster, skador eller kostnader som kan uppstå till följd av användningen av denna webbplats.

5. Ändringar av användarvillkoren

24 El Stockholm AB förbehåller sig rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter publicering på webbplatsen.

Genom att använda 24 El Stockholm ABs webbplats samtycker du till att följa dessa användarvillkor.